Морбидна снимка која ќе ви ја заледи крвта – Снимен дух од дете како плаче

Објавено: четврток, 19 јануари 2017 во 19:56
Spread the love

Кети Морит (19) заедно со своите пријатели успеала да сними нешто невообичаено. Имено, таа е ловец на духови. Таа ноќ заедно со своите пријатели отишла во местото Вилиџ, во Менфилд.

За овој дел од градот се зборувало дека е прогонет од страна на духот на госпоѓата Кетрин и нејзиниот мал син, кој биле убиени во зградата.

Во текот на вечерта, Кети заедно со своите пријатели не слушнала ниту видела нешто, меѓутоа останала шокирана кога дома ја погледнала снимката.

На нејзе јасно е фатен „продорен крик“ односно плач од мало дете.

Погледнете го видеото.