Малата Јована има многу желби, но една и е најголема нејзиниот батко, да може повторно да оди и да зборува

Објавено: недела, 20 декември 2015 во 10:42
Spread the love

Малата Јована има многу желби, но една и е најголема. Нејзиниот постар батко, кого го сака најмногу, да може повторно да оди и да зборува.Четири годишната Јована му напиша писмо на Дедо Мраз со неколку желби. Но, најголемата желба се однесува на нејзиниот 11 годишен брат Кристијан кој има аутизам.

Ова девојче посакува сите деца да се среќни и здрави и на Дедо Мраз му ветува дека следната година ќе биде уште подобра.

jovana-dedomraz