Македонски полицаец до мигрантите: Ова е моја земја и ако треба ќе умрам за неа (ВИДЕО)

Објавено: вторник, 12 април 2016 во 10:01
Spread the love

Ова е моја земја и подготвен сум да умрам за неа, им одговори македонски полицаец на група агресивни мигранти на македонско-грчката граница.

И покрај навредливите зборови од страна на мигрантите, тој остана смирен и достоинствено им објасни дека не може да им дозволи влез во Македонија.