Kатастрофа: Постара жена во Охрид е убиена во обид да биде ограбена

Објавено: вторник, 21 февруари 2017 во 08:13
Spread the love

Постара жена вечерва го загуби животот најверојатно при обид да биде ограбена во својот дом, во зграда на улицата Галичица во Охрид.

Ohrid1 од свои извори во полиција, дознава дека се работи за жена на возраст над 60 години, која била цел на грабеж.

Според првите сознанија, жената пружала отпор, по што била усмртена со ладно оружје, а телото било пронајдено во претсобјето на станот.

Крим техника , екипи на брзата помош и возило на погребален оператор се на лице место пред влезот на зградата каде се случил немилиот настан.