Ја предвидела сопствената смрт – Стјуардеса објавила фотографија од која ќе се наежите!

Објавено: петок, 20 мај 2016 во 19:54
Spread the love

Самар Ез Елдин (27) била стјуардеса во авионот на компанијата Иџипт Ер кој се сруши во Средоземното море. Таа на Фејсбук објавила фотографија која многумина ја сфатија како претчуство или претскажување.

На фотографијата е прикажана опашака и крило на авион кои ѕиркаат од морето, додека мокра стјуардеса мирно излегува водата, влечејќи куфер со себе.

Таа оваа фотографија ја поставила на својот профил на 27 септември 2014 година, четири месеци откако почнала да работи за оваа компанија.

1stjuardesa

Колку за потсетување, тимовите кои тргаат по остатоците од авионот на Иџипт Ер во Средоземното море, денеска пронашле дел од тело, седишта и куфери.

-Пред неколку часа египетските власти не информираа дека пронашле дел од тело, две седишта и еден или повеќе куфера во областа во која се спроведува потрагата кон брегот на Александрија- рекол денеска Панос Каменос на конференција за медиумите.