Истражување: Колку Македонки сонуваат за љубов со Албанец, а колку Албанки сакаат интимнимност со Македонец или Србин?

Објавено: сабота, 17 март 2018 во 20:18
Spread the love

Невладината организација “Who is better i will go”-albanian girl во интравалот од 05.03 до 09.03 2018 направи телефонска анкета на 280 жени во Македонија. Од нив, 142 Албанки и 138 Македонки. Темата на истражувањето е меѓуетнички сексуален однос..

Резултатите кои ни ги преставија девојките од НВО се следниве:

Од испитаните Албанки дури 79% би сакале сексуален однос со Македонци, а 86% би отишле во кревет со Срби. Само 12% од Македонките би биле интини со Албанец.

На прашањето кои мажи се понадарени, анкетираните девојки изјавиле дека во водство се Србите кај кои машката популација во 93% од случаите има гордост долга 18 или повеќе сантиметри. Македонците се втори на листата со заостанување од 1 сантиметар, односно просечна должина од 17 сантиметри и последни се Албанците со 13 сантиметри во просек.

Сличен е и одговорот за издржливоста во кревет, каде повторно водат Србите за кои 93% од испитаничките велат дека уживањето трае најдолго. 75% од девојките мислат дека Македонците се најиздржливи, додека 41′ ги фаворизираат Албанците.

Последното прашање во анкетата било со кого би го изневериле партнерот. 89% од Албанките тоа би го направиле со Србин, а 13% со Албанец. Македонките пак би биле неверни со друг Македонец во 93% од случаите, а 6% би сакале неверство со Албанец.