Свет

Исламска држава и на Балканот: Џихадисти го палат српското знаме и пукаат во име на Алах (ВИДЕО)

Исламисти, зад кои е знаме со арапско писмо, како и знаме од армијата на БиХ, маскирани се, во рацете имаат пушки, а во еден момент се слуша и истрел.

Засега не е познато каде и како настанала снимката, но се претпоставува дека е некаде во БиХ, за што сведочи и песната која се слуша во позадина, „Тигровите на Босна“.

Тигрите на Босна се сметаат за војска на Алах и се борат за исламот, порачаа дека не се плашат од никого и дека ќе се борат до последен.

Поврзани вести

Back to top button