Имаат милиони но ќе ги лажат децата дека се сиромашни

Објавено: петок, 12 август 2016 во 13:11
Spread the love

Мила Кунис и Ештон Качер на своите сметки имаат дури 170 милиони долари, но сепак решија тоа да го да го кријат од нивните деца.

Актерката, која е вторпат бремена, во родната Украина имал „многу скромно“ детство, а ни нејзиниот сопруг не пораснал во богатство.

Поради тоа тие решиле нивните деца да ги научат дека еден ден мораат да се борат за својата егзистениција.

– Децата од најраното детство мораат да научат дека се сиромашни, без оглед на тоа што мајката и таткото имаат милиони. Ештон и јас сме од скромни семејства, пораснавме во сиромаштија и сами создадовме се` што имаме денес. Децата мораат да научат да се борат сами за себе, како што моравме и ние, изјави Мила за американските медиуми.