Им ставаше пари во градите на убавите танчерки, но потоа се појави сопругата со лопата

Објавено: четврток, 21 јули 2016 во 12:43
Spread the love

На некои мажи убавите жени од секогаш им биле слаба точка и не прашуваат колку чини кога се тие во прашање.

На некои жени на нивно воодушевување тоа преставува лесна заработувачка.

Но погледнете како се чува куќниот буџет…