Го имате дома и лете и зиме, може да послужи како одличен дезодоранс

Објавено: понеделник, 18 јануари 2016 во 13:38
Spread the love

Лимонот е неверојатно овошје кое поседува и многу корисни карактеристики. Веќе сите знаеме за неговите медицински и санитарни квалитети.

limun

 

Лимонот може да ни помогне да се избориме со настинката и грипот. Помага и да се исчистиме на најдобар можен начин. Во ова видео може да видите дека лимонот може да биде и наш спасител.

Имено, лимот може да биде и дезодоранс. Една популарна ЈуТјуберка напави видео кое ни ги покажува одличните вредности на ова жолто овошје.

Можеби ќе помислите, кој тоа би го триел под пазуви, ама всушност е одлична идеја.