Фото: Златната флота на автомобили низ улиците на Лондон

Објавено: среда, 30 март 2016 во 13:20
Spread the love

За многумина патувањето во странство значи изнајмување на некој мал автомобил, со одвреме на време дозволување малку луксуз и изнајмување лимузина.

Но, кога човек е очаен да ја одржи својата репутација, одморот во Лондон значи само уште едно место кадешто ќе си ја покажете колекцијата на луксузни автомобили.

koli5

Имено, “најблескавиот” турист во Англија, пристигна од Саудиска Арабија во престолнината преку викендот, заедно со својата флота на златни суперавтомобили.

koli4

Вредноста на неговата златна колекција изнесува преку 1 милион фунти.

koli3

koli2

koli1

koli