ФОТО: Ѕирнете во внатрешноста од јахтата на најбогатата Србинка

Објавено: петок, 25 декември 2015 во 15:27
Spread the love

На неофицијалната Фејсбук страница на Александра Мелниченко се објавени фотографии од ентериерот на новата јахта која и ја подари сопругот.

jahta3

Неверојатната јахта која го носи името „А“ е вредна 300 милиони долари, а ако го пресметаме и ентериеротверојатно чини многу повеќе.

jahta2

Преубавите фотографии ги одушевија сите, а нема сомнеж дека дизајнерот Филип Старк ја изработил работата феноменално.

jahta1

Ексклузивната прилика да ја овековечи внатрешноста на јахтата ја имал фотографот Даглас Фридмен.

jahta