Фотo: Запознајте го семејството на Благоја Грујовски

Објавено: среда, 16 декември 2015 во 19:03
Spread the love

Во 2009 година Благоја Грујовски се ожени со 20 години помладата Ирена. Тие беа во врска 2 и пол години и Ирена беше во шестиот месец од бременоста на свадбата.

Ова е втор брак за пејачот и прв за Ирена. Својата приватност тие скржаво ја чуваат од медиумите и не сакаат публицитет. Заедно го имаат синот Марко.

благоја

Благоја беше во брак 10 години со презентерката Татјана Стојановска и со неа го синот Матеј.

благоја1

благоја2

благоја3