Фото+ Видео: Се родија пред една година држејќи се за раце, еве како изгледаат сега

Објавено: вторник, 12 јануари 2016 во 10:00
Spread the love

Во април минатата година, точно на денот на мајката, се родија сестрите Џена и Џилијен при што нивната мајка Сара го доби најубавиот подарок. За овие преслатки девојчиња тогаш слушна сите, зошто на свет дојдоа држејќи се за раце.

bliznacki-640x371

Џена и Џилијен денес имаат околу една година и секојдневно ги радуваат своите родители.

Имено, родени се со царски рез и спаѓаат во ретка врста на близнаци. Тие се „моно моно“ близначки, што значи дека делеле иста постилка и водењак.