ФОТО: Погледнете како живеаат децата на албанските милионер

Објавено: недела, 20 август 2017 во 16:13
Spread the love

 „Богатите деца од Албанија“ поставуваат фотографии од своите луксузи. Минуваат денови во приватни авиони, на јахти, пиејќи шампањско, сончајки се на недопрените плажи и капење во пари.