ФОТО: Пеле се ожени по трет пат со 25 години помлада жена

Објавено: понеделник, 11 јули 2016 во 09:51
Spread the love

Седумдесет и петгодишниот Пеле истакна дека конечно е со љубовта на својот живот.

pele2

Пеле и и Марсија се дружеле претходно во Њујорк, додека тргнале да се забавуваат од 2010-та година во Сао Паоло.Марсија Сибел Аоки е жена која што се занимава со бизнис, верна сенка на славниот Бразилец Пеле.

pele3

Едсон Арантес до Насименто со фудбалската репрезентација на Бразил освои три наслови светски шампион во 1958-та, 1962-та и 1970-та година.