ФОТО: Маж „вампир“ Цицал крв од кучиња!

Објавено: четврток, 3 март 2016 во 13:56
Spread the love

Неименуван маж „вампир“ уапсен е во Јемен откако е обвинет дека пие крв од кучиња откако предходно ги измачува.

Него го пријавиле соседите, а кога полицијата пристигнала на лице место го затекнале како цица крв од кученца.

Тој пробал да побегне, меѓутоа, населението им помогнале да го запрат во таа намера.

MAZ VAMPIR DVA

-Полицијта го начекала како пие крв од кученца, пренесува „Emirates247“.

На фотографијата може да се види човек во сив извалкан комблизон, со крвава уста, со јаже врзан за клупа.