ФОТО: Кокиче во Скопје во јануари

Објавено: сабота, 23 јануари 2016 во 14:49
Spread the love

Пролета е далеку, но нејзиниот предвесник-кокичето веќе го има по Скопје. Фотографиите ги направи екипата на емагазин  во скопски Карпош.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA