Фото: Како изгледа денес ќерката на еден од најбогатите луѓе во светот

Објавено: четврток, 28 јануари 2016 во 10:22
Spread the love

Ќерката на еден од најбогатите луѓе во светот Софија Абрамович ќерката на сопственикот на Челзи, пред извесно време го изгасна својот Instagram профил поради критики и навреди што ги добиваше за својот изглед. 

Таа се пофали со својот нов изглед со тоа што почнала да вежба, и објави фотографија каде што многу добро се гледаат резултатите. Вели дека не сака да биде манекенка но дека мора да вежба поради своето здравје.

керка1