Македонија

Фото: И семејството Груевски го искористи првиот снег за прошетка

Првиот снег кој падна зимава за прошетка го искористи и премиерот Никола Груевски со сопругата Боркица и ќеркичките.

гр

Неделното попладне семејството Груевски како и многу други граѓани го помина во прошетка на градскиот плоштад, каде најмногу на снегот му се радуваа малите Софија и Анастасија.

Радоста за првиот снег ќеркичките на премиерот Груевски ја споделија со останатите деца и заедно на плоштадот „Македонија“ правеа снежни топки и уживаа во долгоочекуваната снежна покривка.

гр1

гр2

гр3

гр4

гр5

гр6

гр7

гр8

Поврзани вести

Back to top button