ФОТО: Досега неоткриената љубов на познатиот македонски музичар!

Објавено: среда, 25 мај 2016 во 11:57
Spread the love

Покрај големата љубов познатиот македонски музичар Васко Белески има уште една голема љубов за која неговите фанови се уште не се запознаени.

kla2

Дека маестро Белески е голем уметник нама збор, но она што нас не ни привлече особено внимание е овој клавир кој ни остави голем впечаток, а веруваме дека и пошироката јавност ќе биде воодушевена.

Имено, клавирот е минијатурен и е рачно изработен од страна на македонскиот музичар, што претставува вистинско уметничко дело и го прави вистински талент во многу други полиња.

kla1

Инаку, колку за потесетување Васко Белески е македонски музичар, менаџер и продуцент, моментално работи на големиот музички проект „Македоника“ кој ќе биде од хуман карактер, а собраните средства ќе бидат донирани за децата без родители, како и на оние на кој им е најпотребна помош.

Слушнете неколку композиции кои ќе бидат дел од хуманитарниот проект „МАкедоника“: