Фото: Ангел чувар спасил човек -Бдеел над неговото тело

Објавено: вторник, 15 декември 2015 во 15:45
Spread the love

Дух од ангел чувар, кој наводно го спасил животот на човекот кој се здобил со повреди во тешка сообраќајна нереќа, е фотографиран над телото на повредениот, откако го извлекле од возилото.

Медиумите пренесуваат и објавија слики на кои се гледа како ангел чувар клечи до жртвата и се моли за неговиот живот.

Семејството на повредениот е уверено дека ангел го спасил животот на човекот.

angel1

-Откако дознавме што се случило со него, се молевме да преживее. Подоцна дознавме откако хелихоптер го надлета местото, дека мојот роднина ја скршил ногата и се здобил со расеченица на увото. Фала му на Бога, изјавил роднина на жртвата.

angel2

angel3

angel4