Еве зошто ова девојче е најубавата матурантка!

Објавено: петок, 20 мај 2016 во 13:40
Spread the love

“Убавината е личноста, карактерот и племенитоста. Оваа девојка е сето тоа, а и изгледа прекрасно.”

Ова е еден од коментарите на фотката од матурантка од Тузла, која е доказ дека во животот секогаш може да направиме се. Матурантката во инвалидска количка насмеана и радосна го освои Интернет просторот.

Девојката докажува дека инвалидската количка не е нејзин хендикеп, и блеска со својата насмевка.

Ние и посакуваме среќа до крајот на животот.