Фото

Дали најголемата тајна е откриена- Која е врската помеѓу Наум Петрески и Бетмен

На социјалните мрежи постојано се поставуваат фотографии и фото-монтажи наменети за шега со познатите личности.

Нова “жртва“ е најдобриот македонски изведувач на народна музика, Наум Петрески.

Поставена е фотографија од него и супер-херојот Бетмен, каде се гледа дека двајцата имаат исти дупчиња на брадите.

„Дали најголемата  тајна е откриена“- се поставува прашањето со шега- Дали Наум е Бетмен?

naum-petreski-betmen

Поврзани вести

Back to top button