Да му помогнеме на Оливер кој за 20 дена треба да замине за Турција но парите не се собрани, недостасуваат само 15.000 евра!

Објавено: среда, 1 ноември 2023 во 16:02
Spread the love

Итно се потребни донации за Оливер Миразов кој има невролошки проблем. Закажаниот термин за лекување во Турција е за само 20 дена. Недостасуваат уште само 15 илјади евра од целата сума која е 24 илјади евра.

Семејството моли да се помогне на нив и на нивното дете преку повик на броевите:

А1: 143-502

ТЕЛЕКОМ: 143-125

БРОЈ НА СМЕТКА: 240137360852831 – УНИ БАНКА, МАЈКА НАДА МИРОЗОВА