Брилијантна инструментална верзија доби популарната песна „Во бестрага“ од Брејк (АУДИО)

Објавено: петок, 22 април 2016 во 13:44
Spread the love

Популарната песна „Во бестрага“ од Брејк доби нова брилијантна инструментална верзија.

Преработката е направена од страна на македонскиот музичар и продуцент Васко Белески, кој неуморно и без престан создава и твори. Доволно само еднаш да ја слушнете оваа инструментална верзија и веднаш ќе ве освои со нејзините звуци кои го топат срцето.

Овој македонски музичар, како да не знае за доста, и самите сме сведоци дека безрезервно е посветен на музиката и секојдневно можеме да слушнеме по некоја нова мелодија со што ги освојува и срцата на пошироката јавност.

Инаку, Белески подготвува голем музички проект, насловен како „Македоника“, а сите собрани средства ќе бидат наменети за децата без родители како и за оние на кои им е најпотребна помош.

Слушнете ја оваа мелодија и уживајте во одличните звуци кои со сигурност ќе ве освојат и ќе ве опуштат…