Баба Милка ги растури социјалните мрежи: Погледнете како таа се бори против жештината

Објавено: петок, 29 јули 2016 во 10:08
Spread the love

Видеото на баба Милка кое е објавено на Јутјуб каналот на “ТВ Локи”, oд местото Удбина во Србија, ги воодушеви корисниците на социјалните мрежи.

Некои видеа се шират на интернет затоа што се духовити, некои затоа што се грозни, понекогаш ќе ве насмеат, а понекогаш ќе ве растажат и разбеснат.

Видеото на баба Милка не спаѓа во ниту една од наведените категории, туку е нешто посебно што ќе ви го одмори мозокот.

Погледнете ја бабата која ќе ве освои со еден збор и видете како таа се справува со жешкото време: