регистар

Регистарот на педофили повторно во функција – Проверете дали во вашето соседство живее педофил

По реакцијата на ЦИВИЛ, онлајн регистарот на педофили е повторно вратен во употреба. Не е прв пат, онлајн регистарот на педофили да се врати во функција…