петок, 25 мај 2018

Иван Павловиќ Неумивакин

„Дијабетисот и ракот се измислени болести – Еве што треба да правите за да останете здрави“

Името на проф. Иван Павловиќ Неумивакин повеќе од 40 години се поврзува со алтернативна медицина. Дијабетес и рак се измислени болести, Паркинсонова не постои, ако имате здрави црева – ова се постигнува со гимнастика, одењето…