Бизнис
Ова не е бизнис, ова е сон – Љиља Петровиќ го препороди селото кое изумираше

Селото Тамњаница исчезнуваше, а го препороди Љиљана Петровиќ. Ги покрена плантажите од боровинки, рози и ароматични растенија и ги донесе нејзините пријатели. Со овие зборови Вечерње…