Објавено од автор: globus2




ВИДЕО: Хрватската претседателка запеа

Претседателката на Република Хрватска за време на дводневната официјална посета на Словачка меѓу останатото се сретна и со хрватското национално малцинство кое живее во Словачка…







Путин бил уапсен во Турција

Кризата по соборениот руски авион Су-24 ги разбуди спомените на Адем Албајрак од Измир, кој пред весникот „Пост“ тврди дека пред 43 години во Турција…