Зетот ја силувал, а таа за да му се одмазди му го пресекла пенисот со срп

Објавено: среда, 17 февруари 2016 во 15:17
Spread the love

Абид Кан од Индија (32) ја силувал зетот, а за да му се одмазди таа решила да му го отсече пенисот со срп!

Откако, соодветно го казнила, жената отишла во полиција, каде го предала неговиот полов орган. Тогаш пријавила дека сексуално била злоупотребена.

Кога го слушнале тоа, од полицијата веднаш се јавиле во Брза помош, но тој веќе бил мртов.

Неговото тело било пронајдено во близина на куќата во која живеел.

Индијката поради овој инцидент е обвинета за обид за убиство.