ЗАГАТКА: Меѓу пандите се крие куче, дали можете да го пронајдете?

Објавено: петок, 29 јануари 2016 во 11:09
Spread the love

На оваа фотка меѓу пандите има и црно-бело куче. Ќе успеете ли да го пронајдете?

kuce