(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Се роди теле со човечка глава

Објавено: понеделник, 5 јуни 2017 во 17:54
Spread the love

Кравата која била спасена од кланица и била однесена во фарма, родила теле со човечки лик, нос и уши, но тоа било живо околу еден час.

Жителите на селото во кое се случило овој настан веруваат дека тоа е телето Гокаран, реинкарнација на Богот Вишна и планираат да изградат храм во негова чест.

Ветеринарот сепак има друго мислење за ова:

– Се работи за анатомска аномалија. Доколку генот не се развие правилно, предизвикува повеќекратни деформитети .