Во Бутел ќе се гради крст висок 55 метри

Објавено: вторник, 23 февруари 2016 во 19:01
Spread the love

Во општина Бутел ќе се гради крст висок 55 метри. Советниците изгласаа на денешната седница градба на овој крст. Локацијата се уште не е одредена.