Видео: Заспивање на бебе за една минута

Објавено: петок, 22 јануари 2016 во 20:57
Spread the love

Постојат разни методи за заспивање на деца, а родителите во моменти на „очај“, кога бебето не сака да заспие, се би направиле. Можеби овој трик би можел да им помогне на родителите. Една мајка на Фејсбук постави видео-снимка на која се гледа како го заспива бебето за помалку од една минута.

Видео-снимката досега е споделена повеќе од 75.000 пати, а погледната е речиси четири милиони пати.