Видео: За колку пари се „продаваат“ проститутките

Објавено: вторник, 26 јануари 2016 во 13:35
Spread the love

Колку вредат босанските проститутки и на кој начин „работат“ на улиците во Босна открива едно видео кое предивика големо внимание на друштвената мрежа Фејсбук.

Видео снимката која е снимена во Градачац и е објавена на Фејсбук групата “Во живо од  Балканските улици”, собра бројни прегледи и коментари.

Неидентификувани лица, побарале услуга од улични проститутки. На почеток ги прашуваат: “Колку чини за троjца”, на што една од проститутките одговара 90 КМ.

Потоа мажите прашуваат дали сакаат да учествуваат во “неморален чин” со двајца одеднаш, на она тие се согласуваат.

Потоа се ценкаат со нив и преговараат, на што едната вели: “Имаме газдата не смееме за  помалку”. Овие нејзините зборови особено предизвикаа бура од негативни коментари на Фејсбук.