ВИДЕО: Само чудо го спаси од сигурна смрт

Објавено: понеделник, 8 февруари 2016 во 16:59
Spread the love

Мотоциклист во кинескиот град Вух чудесно преживеа откако удри во автомобил кој му доаѓаше во пресрет. Несреќниот возач во обид да ја избегне жената која стоела покрај патот, сврте кон возилото кое му доаѓаше во пресрет, неможејќи да го исправи движењето.

Фронтално се удри во автомобилот, а од силината на ударот од главата му паднала кацигата. За среќа, токму таа кацига му го спасила животот.

Мотоциклистот веднаш е префрлен во болница и се наоѓа во стабилна состојба.