Видео: Прва помош: Како да му помогнете на бебе кое не дише?

Објавено: вторник, 26 јануари 2016 во 09:16
Spread the love

Податокот дека само една четвртина од родителите знаат што треба да направат кога бебето, не дај Боже, ќе престане да дише, ја мотивирало болницата ‘St. John’ да направи едукативно видео во кое на наједноставен начин е објаснета постапката за оживување на бебе, пишува bebeboom.mk.

бебе