Видео: Оваа жена тежела половина тон, нема да верувате како изгледа сега

Објавено: четврток, 28 април 2016 во 14:28
Spread the love

Човечкото тело е навистина неверојатно. За Мери Росалес телото од секогаш било најголемиот проблем. Не е познато како успеала да се здебели до неверојатни половина тон.

Цели денови  поминувала во кревет поради тоа што не можела да се движи  и со години живеела како инвалид.

Дури ја обвинија дека го убила својот внук така што паднала врз него. Подоцна се установило дека  детето го убила нејзината сестра и сакал да ја префрли вината врз Мери.

Тоа беше моментот кога решила да го смени својот живот:


Nevjerovatna transformacija tijela by playchannel