Видео: Оптичка илузија која ќе ве воодушеви

Објавено: понеделник, 21 декември 2015 во 13:43
Spread the love

На интернет се појави снимка со феноменална оптичка илузија на обвивка на една руска чоколада.

аленка

Се работи за чоколадата „Аленка“, која како и многу други чоколади, на обвивката има слика од девојче.

Но, кога ќе се извади обвивката од чоколадата и малку ќе се извитка, се добива неверојатна оптичка илузија која веројатно, до сега не сте ја виделе.