Видео: Од премногу стероиди изгледа застрашувачки

Објавено: среда, 13 јули 2016 во 13:57
Spread the love

Дали е возможно човек да може да конзумира толку многу стероиди и да се напумпа вака?!

Погледнете го фраерот од маало колку е горд и напумпан: