ВИДЕО: Обезглавена змија го нападна готвачот

Објавено: сабота, 5 март 2016 во 13:05
Spread the love

Еден готвач останал шокиран откако одрана ѕвечарката “се вратила во живот“ и го нападнала само неколку мигови пред да биде зготвена.

Рептилот бил обезглавен, кожата му била одрана, но сепак успеал да ја свитка својата опашка кога готвачот се обидел да го исече.

Уште една змија лежеше до “воскреснат” рептил, но тој бил сосема мирен.

Gutted rattlesnake

Човекот кажува дека убил многу змии во својот живот и дека никогаш порано не го видел овој феномен.

Се смета дека ова видео е снимено во САД, а точната локација не е јасна.