Тест: Пронајдете ја козата во „морето“ овци

Објавено: петок, 24 јуни 2016 во 14:51
Spread the love

Многу луѓе признаа дека задачате не е нималку лесна и дека им било потребно многу време да ја пронајдат осамената коза. Тестирајте се и дознајте колку брзо забележувате детали.

Задачата е едноставна – во ова море овци пронајдете ја осамената коза.

Среќно!

koziiii