Татко на годината, својот болен син го изнел на раце за да го почуствува дождот!

Објавено: вторник, 26 јануари 2016 во 16:27
Spread the love

Анонимен татко од Бразил стана хит на Интернет откако на сите социјалните мрежи се рашири видеото на кое на раце го носи својот син. 

– Сакам да бидам барем половина човек како што е овој татко, коментирал еден од корисниците на Јутуб под видеото. Видеото е објавено од Маркос Винициус Петри а во последните 24 часа е погледнато повеќе од 320 илјади пати. Авторот не објаснил од што боледува момчето, но тоа не е ни битно. Битно е што неговиот татко испеа да извлече насмевка на неговото лице!