Старец имал секс со малолетничка: Чинот снимен со камера (ВИДЕО)

Објавено: петок, 15 април 2016 во 14:26
Spread the love

Босанскиот град Зворник овие денови го потресе приказна за малолетничка проституција. Низ градот кружела експлицитна видеоснимка помеѓу малолетничка и еден повозрасен маж.

Пред камера сведочела и 17- годишната девојка, која рекла дека поради недостиг на пари, се впуштила во проституција и станала мета на повозрасни мажи.

Сопственик на една кафеана вели дека со денови на девојката ѝ нуделе пари, па на крајот прифатила.

– Тој ми понуди многу пари, но да му возвратам на друг начин, поточно со сексуален однос. Бидејќи сум во многу тешка финансиска ситуација, не размислував и прифатив. И кога ме однесе кај училиштето, проба нешто да направи, но реков дека не сакам и да се најдеме подоцна. Зошто одлучив да ви кажам? Па, за да ги спасам другите девојки кои можеби би направиле нешто слично ако се во некој финансиски проблем или ако им треба помош, да посочам дека ова не треба да го прават, дека треба да се спасат – рекла 17-годишната девојка од Зворник.