Силувал бебе, па се обесил во затвор: Најсуровиот педофил си пресуди сам!

Објавено: среда, 20 јануари 2016 во 16:10
Spread the love

Тој заедно со 6 мажи, злоставувал и дрогирал бебе од 3 месеци, а потоа видеото од силувањето се објавило на интернет. Робин Нолисон (31) е еден од најозлогласените педофили во Велика Британија, кој е осуден на 24 години затвор. Но, тој издржа во затвор само 3 месеци и сам себе си пресуди, се обеси во затворската келија.

Тие 7мина заради страшно злоставување заедно се осудени на 78 години затвор, а казната на Робин била 24 години.