Што ќе каже Викотрија? Србинка вечераше со Дејвид Бекам

Објавено: четврток, 21 јануари 2016 во 16:17
Spread the love

Тој е еден од најубавите мажи во светот, сон на секоја жена и е 17 години во брак со Викторија Бекам.

србинка

Многумина би сакале да го запознаат, но ретко кој ја има таа можност. Во конкретниот случај, среќницата е позната српска блогерка.

Сара Брјовиќ присуствуваше на гала вечера во Шангај, каде имаше можност да се запознае со Бекам.