Семејството на манекенот, не сака да ја види Цеца

Објавено: понеделник, 18 јануари 2016 во 20:24
Spread the love

Семејството Јововиќ не е воодушевено од љубовниот избор на младиот Александар, и не им се допаѓа тоа што неговата љубовница е постара 16 години од него и што поради Цеца српскиот убавец се најде на удар на медиумите.

ceca-aleksandar-jovovic-foto-aleksandar-jovanovic-1452892382-824981-33203

Семејството на манекенот Александар Јововиќ, кој е во врска со фолк ѕвездата Светлана Цеца Ражнатович, воопшто не е задоволен од нивната врска.

На Јововиќ не им се допаѓа тоа пто девојката на Александар е позната личност и што од него е постара дури 16 години, поради што сметаат дека таа врска нема иднина.