Пекол во Македонија – ова се измерените температури во 15 часот (ФОТО)

Објавено: сабота, 18 јуни 2016 во 15:59
Spread the love

Највисоки 38 степени се измерени во Тетово, додека најниски 27 во Дебар. Во главниот град измерената температура во 15 часот изнесува 37 степени…

temperaturi